Henrik Rapps Glas AB

skjutgarderober

Vi har flera funktioner som lyfter din garderob ett par snäpp. Med vår softclose-stängning ger det en mjuk stängning av garderobsdörrarna som samtidigt är tystlåten.

Skjutgarderober Briljant från GSAB


Vi har två nya funktioner som lyfter din garderob ett par snäpp. Med vår softclose-stängning ger det en mjuk stängning av garderobsdörrarna som samtidigt är tystlåten. Dessutom gör användandet av magnetstängning din garderob än mer praktisk så att garderobsdörrarna aldrig lämnas öppna. Vi har ställbara hjul på våra system vilket är till fördel där golv eller väggar inte är helt raka. Självklart så måttanpassar vi skjutgarderoberna efter dina behov och önskemål! Genom att få måttanpassade garderober kan man utnyttja ytorna maximalt i rummen. Välj garderobsdörrar i snyggt färgat glas, trä eller spegel, du kan till och med välja att ha olika skivmaterial i din garderobsdörr! Om du väljer en träskiva har du möjlighet att tapetsera eller måla direkt på skivan så att du får en garderobsdörr med din egen stil. GSAB har 10 års materialgaranti. Vill du även ha hjälp med inredning till garderoben löser vi det också!

Fördelar med GSAB:s Briljant Skjutgarderober:

✓ Vackra garderobsdörrar i glas, trä eller spegel
✓ Garderobsdörrarna öppnas och stängs tyst och smidigt med magnetstängning
✓ Skjutgarderoberna måttanpassas efter dina önskemål
✓ GSAB erbjuder en materialgaranti på 10 år

GSAB Briljant Skjutgarderob

Garderobsinredning från Lundbergs

Lundbergs har ett stort sortiment av garderobsinredning för alla önskemål så att din vardag blir både snygg och praktisk. Lundbergs förvaringssystem ger dig obegränsade möjligheter till unika förvaringslösningar. Vi är en stolt återförsäljare av Lundbergs garderobsinredning och förvaringssystem i Östergötland. Välkommen!

Vill du även ha hjälp med inredning till garderoben löser vi det också.