Henrik Rapps Glas AB

inredningsglas

Glasräcken


Det finns många möjligheter till hur man kan göra sina nya räcken i hemmet ännu mer stilrena. Exempelvis är rostfritt med klämfästen, en lösning som du ser på bilden bredvid. Aluminum och träutförande är ytterligare metoder på hur du kan göra dina räcken. Men glasräcken är även vackra utomhus. Förutom stilren och snygg design välkomnar du natur och vacker utsikt med glasräcken på balkongen, altanen eller uteplatsen. Genom att byta det gamla räcket på altanen till ett nytt stilrent glasräcke kan hela huset få ett ansiktslyft!

Bastuglas


Skapa ditt eget hemma-SPA, en bastu med vacker glasvägg eller glasdörr. Vi har bastuglas i tåligt glas som är enkelt att hålla rent och snyggt. Du bestämmer själv hur du vill att din bastu ska se ut och vilka mått den ska ha, så skräddarsyr vi bastuglaset utifrån det du efterfrågar med hjälp av vackert aluminium och säkerhetsglas.

Stänkskydd till kök


Tips: Använd glas istället för kakel när det kommer till att undvika stänk när du står i köket och tillagar middagen. Det finns flera sätt att göra din vardag i köket lättare. Stänkskydd i glas är snyggt, tåligt och lätt att rengöra. Antingen används ett ofärgat glas med tapet bakom eller ett färgat glas. Beträffande färgval finns det en uppsjö att välja och vraka mellan. Stänkskydd till köket i glas är både väldigt snyggt och väldigt praktiskt!

Spegelglas


Väggspegel eller spegelvägg - Vare sig du behöver en spegel i hallen, på en dörr eller i taket så måttanpassar vi spegeln till just dina krav och inredningsidéer. Speglar gör att rum känns större och ljusare, därför öppnar spegelglas upp för många snygga inredningsmöjligheter. Välkommen!