Henrik Rapps Glas AB

Duschglas

Om Duschglas


Duschglas d.v.s. duschväggar/dörrar ska vara av härdat glas. Hos oss är duschglasen tillverkade av härdat säkerhetsglas. Det gör att du får en hållbar, säker och snygg dusch.

Aluminiumprofiler och detaljer finns idag i en mängd färger och former. Kom in till oss och diskutera och få inspiration så att du får en dusch som du vill ha den.

Duschglas


Vårt duschglas är tillverkat av härdat säkerhetsglas som gör att du får en hållbar och säker dusch. Sätt din egen stil på duschen genom att välja bland olika färger eller mönster på duschglaset eller bara stilrent klassiskt klarglas. Välj stil och färg på beslag och aluminiumprofil.

Vi skräddarsyr din dusch efter dina önskemål.

Snygga badrumslösningar med Duschglas


Vi erbjuder allt från duschväggar, duschskärmar och kabindusch i glas till badkarsskärmar i glas. Hur vill du ha ditt badrum? Du kanske har en tanke eller idé och i så fall kan vi skräddarsy en lösning med duschglas som passar just ert badrum. Men vi kan också hjälpa till med inspiration och komma med förslag på både snygga och praktiska badrumslösningar med duschglas. Välkommen till din glasexpert i Östergötland!